Molenweg 28, Maasbracht

Volg ons op:

Wegens een technische storing staat ons nieuwe assortiment nog niet op de website. Wij werken met spoed aan een oplossing.

Beste schoenzaak nederland

Wij hebben fantastisch nieuws ontvangen!

Voor de 2e keer op rij zijn wij verkozen tot 1 van de 50 beste schoenenzaken van Nederland! Jaren hard gewerkt met z’n allen om dit mooie resultaat te kunnen behalen, trots op ons team! En voornamelijk, heel veel dankjewel aan al onze klanten, want jullie regelmatige bezoekjes zorgen ervoor dat “shoes make me happy” voor ons allemaal geldt.

Beste schoenzaak nederland

“Het vakblad TRED heeft een lijst van de vijftig beste schoenenzaken van Nederland samengesteld. Fabrikanten, leveranciers en schoenenagenten stemden afgelopen maand op de winkels die zich volgens hen positief weten te onderscheiden. Het resultaat is een prachtige dwarsdoorsnede van alles wat de schoenenbranche te bieden heeft: van grote spelers met landelijke tv-reclame tot kleine innovatieve ondernemers en familiebedrijven”.

Vijftig winnaars

” De TRED 50 BESTE is geen ranglijst waarbij er maar één de beste kan zijn, maar juist een waardering van het ondernemerschap van al deze ondernemers die zich – ieder op hun eigen manier – weten te onderscheiden.

Iets wat bij alle winnaars terugkomt, is passie, enthousiasme, inzet en doorzettingsvermogen voor ondernemen”

We hopen jullie nog heel lang “happy” te maken met onze schoenen! Groeten, Peter, Olga en het team.