Molenweg 28, Maasbracht

Volg ons op:

Wegens een technische storing staat ons nieuwe assortiment nog niet op de website. Wij werken met spoed aan een oplossing.

Garantie

Het kan gebeuren dat schoenen gebreken gaan vertonen. Wij zullen altijd ons best doen om je klacht zo goed en snel mogelijk op te lossen. Gebreken die niet door slijtage veroorzaakt zijn kunnen vaak gerepareerd worden door de schoenmaker. Is reparatie niet mogelijk dan zullen we een vervangend paar opsturen of, indien deze niet meer voorradig is, het aankoopbedrag terugstorten. Uiteraard is de oplossing afhankelijk van de soort klacht, de datum van aankoop en of dit onder normale slijtage valt of dat het daadwerkelijk een productfout betreft. Wij geven zes maanden garantie op schoenen. Klachten die daarna ontstaan vallen onder de normale slijtage van schoenen en kunnen wij om die reden helaas niet meer vergoeden.

Wij bieden geen garantie in de volgende gevallen:

  • Slijtage van de zolen en hakken
  • Afgeven en slijtage van voeringen door overmatige transpiratie
  • Kapotte ritsen
  • Gebreken veroorzaakt door verkeerd gebruik
  • Verkleurde of beschadigde schoenen door het wassen in de wasmachine
Shoes make me happy tekst

Reparaties & samenwerkingen

Wij werken samen met schoenmakerij Luchies uit Sittard. Hier worden uw schoenen vakkundig gerepareerd!
U kunt in onze zaak schoenen ter reparatie afgeven, in de meeste gevallen zijn deze binnen een dag of 5 gerepareerd.
Samenwerking Luchies

Tijdens ons verkoopgesprek horen we, dat best velen van jullie te maken hebben met voetproblemen, soms lichte maar vaak ook wat ernstiger klachten. We zijn dan ook een samenwerking gestart met Footvision Maasbracht om jullie hierin nog beter te kunnen adviseren.

Daarom organiseren wij enkele keren per jaar een gratis voetencheck in onze zaak. Een podotherapeut(e) zal samen met een fysiotherapeut naar je klachten kijken, tijdens deze korte intake controleert hij/zij de voetstand en looppatroon. Samen met jou kan dan eventueel een behandelmethode die het beste bij je past worden uitgestippeld.

Footvision geeft bijna maandelijks een gratis voetencheck op meerdere locaties. Voor meer info kijk op

Samenwerking Footvision

Onderhoud is belangrijk!