Molenweg 28, Maasbracht

Volg ons op:

Wegens een technische storing staat ons nieuwe assortiment nog niet op de website. Wij werken met spoed aan een oplossing.

Over ons

Lees verder voor meer informatie over ons team en de oprichting en groei van Schols Schoenmode. Of wil je meer lezen over het onderhouden van je schoenen? Ben je zoek naar onze samenwerking en garantie of gewoon benieuwd naar onze agenda en evenementen? Je bent hier aan het juiste adres! 
Team Schols Schoenmode

Het team

Wij zijn Schols Schoenmode

In onze winkel in Maasbracht staat een vakkundige en enthousiast team voor u klaar, om samen met en voor u de “gepaste” schoen te vinden! Zien we je snel?

Van vroeger tot nu

Benieuwd naar de geschiedenis van Schols Schoenmode?

Wist je dat ...

Het laatste nieuws van Schols Schoenmode

Onze agenda

Wij verrassen jullie met leuke activiteiten!

Voordeel & Akties​

Benieuwd hoe onze klantenkaart en spaaracties precies werken? Ook delen wij veel exclusieve acties op social media. Volg snel onze Facebook en Instagram pagina. 

CTA   Lees meer

Voordeel en acties klantenkaart
Onze onderhoudstips mobiel

Garantie, reparatie

Het kan gebeuren dat schoenen gebreken gaan vertonen. Wij zullen altijd ons best doen om je klacht zo goed en snel mogelijk op te lossen! Gebreken die niet door slijtage veroorzaakt zijn kunnen vaak gerepareerd worden door de schoenmaker.

CTA   Lees meer

Onze onderhoudstips

Je hebt nieuwe schoenen gekocht en je bent er erg blij mee. Dat wil je natuurlijk het liefst zo lang mogelijk zo houden! Een goed en zorgvuldig onderhoud is belangrijk wanneer je zo lang mogelijk plezier wilt hebben van je schoenen. Met onze tips gaat dat lukken!

Garantie Schols Schoenmode mobiel
Herenafdeling Schols Schoenmode